Uncategorized

Varifrån man hittar de allra bästa fönster i Sverige

VELUX Company Ltd

I allt de gör, sätter de alltid en hög standard

Velux är en del av den internationella VELUX Gruppen med försäljning och tillverkning i mer än 35 länder och 10.000 anställda över hela världen. Deras okala företag införlivades ursprungligen i Storbritannien redan år 1954.

För mer än 70 år, skapade VELUX Group bättre livsmiljöer för människor runt om i världen. Detta genom avändning av dagsljus och frisk luft. En passion för dagsljus, frisk luft och bättre livsmiljöer. Det är vad som startade detta företag mer än 70 år sedan. Och det är fortfarande vad som driver dem framåt. Tillsammans med VELUX fönster kan du ge rullgardiner.

Elitfönster

Förbättrar livskvaliteten sedan 1924

Elitfönster är en av de mest föredragna fönsterna i Sverige. De erbjuder ett brett utbud av hållbara och energisparande träbaserade fönster som förbättrar livskvaliteten. Deras kunskap och erfarenhet av nordiska förhållanden, tillsammans med en subtil, enkel design, smarta funktioner och lösningar har gjort deras fönster till det första valet för människor som bryr sig om utseende, känsla, kvalitet och säkerhet

Frekhaug

Med kärlek för detaljer

Frekhaug Vinduet är känd för sin unika design, där profilering och kvalitet betonas. Många påstår att Frekhaug Vinduet är en av de vackraste fönster som produceras i Norge idag. Deras fönster med sida gångjärn passar perfekt till klassiska stil hem och stugor samt för renovering av gamla byggnader.

Eskopuu

Djup kompetens och kvalitativa produkter

Eskopuu produktsortiment består av trä aluminium fönster, dörrar och fönsterdörrar. Att vara en av de ledande leverantör av byggbranschen är det mer än troligt att du ser EP-logotypen när du tittar runt en byggarbetsplats

EPOK

Energieffektiva, hållbara fönster

Under de senaste åren har energiförbrukningen medvetenhet i bostäder och fritidshus ökat avsevärt. Som en naturlig följd av detta har efterfrågan på energieffektiva fönster ökat. Sedan 1960-tals eran har haft ett uttalat mål att producera de bästa och mest fuktiga resistenta fönster på marknaden. En innovativ insats som har resulterat i toppbetyg i flera konsumenttester och har varit särskilt tydligt i elräkningar för dem som har valt Epok. Deras fönster använder den finaste av svensk tall och fönstren är röta skyddade och belagd i toppmoderna faciliteter.

Hemmafönster

Kompletta fönsterlösningar till ett fast pris

Byta fönster är ett nytt förfarande för många människor. Hemmafönster erbjuder kompletta servicepaket där de tar ansvar för hela processen; från mätning och rådgivning till installation och kontroll. Allt till ett fast pris. Genom att sälja fönster och installation tillsammans, gör de det lättare för dig som konsument. Och genom att ge en 10-års garanti på både Windows och montering, kan du alltid känna dig trygg med slutresultatet. Alla Hemmafönster’s fönster är svenska tillverkade och anpassade för att ta itu med det svenska klimatet.

TIIVI

En marknadsledare i fönster renoveringar

Tiivi är idag en av de mest kända och uppskattade varumärken fönster i Finland. Den Tiivi produktportfölj består av trä-aluminiumfönster, inner- och ytterdörrar och tillbehör. Tiivi fönster och dörrar är en symbol för hög kvalitet österbottnisk industriell hantverk. Den Tiivi fönster sortiment består idag av moderna, skandinaviska och klassiska linjer, vilket gör det möjligt för kunden att välja sin egen stil. Tiivi är ett självklart val för en kund som uppskattar hög kvalitet, innovation och stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *