Artiklar

Branscher att satsa på

Det finns väldigt många branscher att satsa på, problemet är bara att veta vilken. Nedan finner ni några branscher som är populära eller med stor sannolikhet kommer bli.

Fastigheter

Fastigheter är alltid ett säkert kort men det betyder inte att man inte kan tjäna pengar på det för det, det bästa av båda världar alltså. Samhällsfastigheter, hyreslägenheter, kontor, köpcentrum et.c, Sverige exploderar i byggandet just nu så att satsa på denna bransch är inget annat än ett måste om ni vill ha en bra avkastning.

Läkemedel

Vi använder mer och mer läkemedel. Denna bransch har stor potential att explodera inom kort då vi både ökar i population samt mängden pengar vi som individer väljer att spendera på oss själva.

Försäkring

Alla behöver en försäkring, både personligen men också för alla värdesaker vi äger. Kanske inte en bransch som kommer explodera i ökad tillväxt men det behövs alltid och är ett relativt säkert kort om man vill ha en jämn och fin avkastning för sina satsade pengar.

Programvara/IT

År efter år bara växer och växer denna bransch, kommer det någonsin sluta? Vi äger varor som telefoner, plattor, datorer, TV, radio et.c och vi köper och slänger dessa så ofta att omsättningen är enorm inom denna bransch.

Framtiden kommer dock handla mindre om hårdvara och mer om mjukvara. Vi kommer inte behöva ny hårdvara så ofta som vi gör utan kan istället göra en mjukvaruuppdatering, billigt för företagen och billigt för individen. För att inte tala om tjänstesektorn inom IT som t.ex Netflix kommer bara bli större för varje år för vi konsumerar mer och mer saker för nöjets skull.

Konsumentvaror

Vem kan vara utan livsmedel? Mat, kläder et.c är varor vi måste ha för att överleva och kommer alltid finns med oss. Hur stor denna bransch kommer växa är svårt att förutse men vi blir allt fler i Sverige så försäljningen kommer gå uppåt, det är något som kan garanteras i alla fall, frågan är med hur mycket.

Pengaförvaltning

Vi handlar allt mindre med fysiska pengar och det betyder att banker och företag som hanterar pengar fysiskt kommer vinna då alla pengar istället kommer skötas av datorer, digitalt, alltså slipper företagen många av utgifterna som fysisk hantering kräver. Hur mycket avkastning som man skulle kunna få fram är svårt att förutse, vår värld ändras fruktansvärt snabbt så man vet knappt vad vi kommer använda som betalmedel i framtiden men en sak är säker, den kommer alltid att finnas och den kommer alltid att behövas för varje individ och företag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *