Nyheter

Googles nya tjänst – Google Air

Förra veckan, efter Google meddelade sina två nya telefoner, VR glasögon, en alltid påslagen högtalare-mottagare combo att konkurrera med Amazons Echo, en ny Wi-Fi-routingsystemet, och en ny version av sin Chromecast streamingtjänst som stöder 4K video, Traveler undersökt hur denna nya hårdvara skulle bara ytterligare sökmotorns snabba uppgång som en stormakt spelare i World Travel. Denna vecka fortsätter Googleverse att stiga, med ett meddelande om att Google flyg-märkets flyg sökmotor-kommer snart att börja anmäla flygblad om när biljettpriserna kommer att upphöra.

De funktioner du letade efter nu på ett ställe

Tidigare tillät Google Flights sina användare att se ett flygbolags fluktuerande priser och en kalender av biljettpriser, och skulle också varna för prisfall eller spikar. Du måste ta hänsyn till det faktum att ha detta verktyg idag, den här typen av programeller verktyg som trysmartplan.com/svMed den här nya funktionen, att rullas ut i “de kommande veckorna”, app kommer nu meddela dig om när det pris du ser löper ut, så att du vet hur mycket du kommer att förlora om du inte gör det exempelvis bok som enkelriktad, 2900;- kronor biljett till Amsterdam inom åtta timmar. Även konkurrerande program som Hopper och Träfflistan också meddela flygblad av låga priser och skicka pris varningar, varken berätta nyfikna köpare huruvida biljettpriset de ser kommer att vara samma flera timmar från och med nu, och om personen har tid att fundera det över. (Inte heller kajak eller Skyscanner.) Funktionen är inte ofelbar, naturligtvis, men Googles rikedom av historiska flygdata åtminstone hjälper till att få oss ett steg närmare den urgamla frågan: När är bästa tiden att köpa flygbiljetter ?

Andra noterbara uppgraderingar: Om du spårar en destination i stället för att leta efter en specifik rutt, kommer Google Flights visa tips om att plocka de bästa rutt tror rekommenderade flygplatser, billigare datum, eller trevande prishöjningar. En nivå under detta skede av planeringen, appens inbyggda “Explore” -fliken låter användare in i deras månad, region och antal resenärer, och kommer sedan spotta ut föreslagna destinationer. Letar du efter en vinter flykt, och har ögonen på den karibiska för en vecka i december? Aruba är nonstop för 2700;- kronor, och Punta Cana ringer in på 4100;- kronor. Google har också nyligen lanserat Google resor, en mobil reseguide och kommer snart att lägga till fler funktioner till sin “hotellsökning” -funktion.

Så nu du är bekant med Google flyg. Rese sökmotor gör allt du antar att det skulle, liksom lokalisera flyg baserat på din ideala utgående tid, inkommande tid och antal stopp. När allt kommer omkring, det är samma teknik som driver både Kajak och promotions.

På webbplatsen finns också en mängd funktioner som inte är så lätt att föreställa sig, förmodligen eftersom de är så ofattbart fantastiskt. I vissa fall kan detta online-verktyg slå ut någon människa resebyrå. Tro inte oss? Kolla in trick nedan.

 Få varningar när priserna är på väg att skjuta i höjden.

Om du använder Google flyg på telefonen kan du se popup-meddelanden som talar om när priserna kommer sannolikt att öka för specifika flygningar. De anmälningar är inte tillgängliga på varje väg, och du kan inte styra när de dyker upp, men de är ett praktiskt sätt att förutsäga hur mycket tid du har kvar att boka innan priserna hoppa. Var uppmärksam när du ser dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *